A II-a sesiune a filmului ”Mondscheinkinder”

DSC_0108Heute, am 26. September war die zweite Sitzung „Filmliebhaber Club“. Als auch das letzte Mal, der Film, den die Jugendlichen gesehen haben, war ”Mondscheinkinder”. Alle teilten sich aktiv und beantworteten alle Fragen. Die jungen Leute waren bei der zweite Session sehr begeistert und engagiert, jedes Mal anwesend zu sein sowie andere Teilnehmer. Folgen Sie uns, um zu sehen, welche anderen interessanten Filme wir für die nächsten sitzungen vorbereitet haben.

DSC_0107

csm_Logo-Filmkunstmesse-2017_70bcd66753De data aceasta cea de-a doua sesiune a ”Clubului Cineaștilor” a coincis cu Târgul de Film de la Leipzig din 2017, care este un forum unic creat pentru schimbul de parteneriate între operatorii de cinematografie, distribuitori și profesioniști din domeniul artei. De luni, 25.09. pînă vineri 29.09 Târgul de Film de la Leipzig va oferi o platformă unde experții vor putea viziona filme, vor discuta marketing-ul și potențialul filmelor individuale și vor dezvolta strategii pentru viitorul filmului în seminarii, ateliere și runde de discuții.

DSC_0103La fel ca și primului grup de tineri, spre vizionare a fost propus filmul ”Mondscheinkinder”. Și participanții din al doilea grup au fost foarte activi și vorbăreți. Discuțiile au fost emoționante pentru că și filmul atinge cele mai sincere sentimente. Urmăriți-ne pentru a vedea ce alte filme interesante am pregătit pentru următoarele sesiuni de vizionări.

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Google Foto

Du kommentierst mit Deinem Google-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s