Treffen mit Authoren – Întâlnire cu Autorii

LESUNG von Julia Wolf & Bogdan Coșa 
Am 24. Februar um 18:00 
 Sala de Lectură, BM ”B.P. Hasdeu” Bd. Ștefan cel Mare 148
Herzlich Wilkommen! Sînt invitați toți doritorii!
Despre Autori și Creația lor 
Autoarea, care locuiește în Berlin, a fost premiată pentru romanul „Totul este acum” cu Premiul pentru Literatură a Brandenburg Lotto GmbH. În toamna anului 2015 autoarea a devenit bursiera Consiliului de Literatură al Landului Hassen la Cetate, România. 
Romanul de debut al Juliei Wolf, „Totul este acum” (Editura FVA, 2015), este povestea unei tinere care se confruntă cu propriii demoni într-o lume în care ea trăiește doar pentru satisfacția personală. În roman se vorbește despre despărțire, singurătate și violență ca efect al însingurării. Este o carte care provoacă și ajunge la sufletul cititorului, limbajul și conținutul corelându-se întru-un mod impresionant.
Poker. Black Glass”, cel de-al doilea roman al lui Bogdan Coșa, este o poveste tulburătoare și autentică de dragoste. Coșa schițează un portret al celor aflați acum la vârsta de 20 de ani,  cu accent pe relațiile lor de prietenie și dragoste, care se termină adesea în singurătate. Autorul a primit  în 2010 Premiul pentru debut al Editurii Cartea Românească, iar, în 2013, Premiul pentru cel mai bun scriitor tânăr.

Advertisements

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Google+ Foto

Du kommentierst mit Deinem Google+-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

w

Verbinde mit %s